Ατομική Ψυχοθεραπεία

Υπάρχουν πολλές ψυχοθεραπευτικές προσεγγίσεις. Στην Από Κοινού προσφέρεται γνωσιο-συμπεριφοριστική, ψυχοδυναμική, συστημική και αφηγηματική θεραπεία. Οι θεραπεύτριες/ες της Από Κοινού συνεχίζουν να εκπαιδεύονται στις πιο ενδιαφέρουσες νεότερες εξελίξεις σε τεχνικές και προσεγγίσεις στην ψυχοθεραπεία.

Η Από Κοινού δεν είναι ένας χώρος στον οποίο ενοποιούμαστε πάνω σε κάποια ψυχοθεραπευτική προσέγγιση. Η κοινή ομπρέλα κάτω από την οποία δουλεύουμε αφορά την προσέγγισή μας σχετικά με τον άνθρωπο και το ιστορικό-πολιτισμικό και κοινωνικό του πλαίσιο. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για αυτό μέσα από την αρθρογραφία μας, τις συνεντεύξεις που έχουμε δώσει και τα σεμινάρια που προσφέρουμε.

Ποια είναι η διαδικασία για να ξεκινήσει κανείς ψυχοθεραπεία στην Από Κοινού;

Στην Από Κοινού κάνουμε μία πρώτη συνάντηση, η οποία είναι μια ευκαιρία για να εκφράσει το άτομο που ενδιαφέρεται για να ξεκινήσει ψυχοθεραπεία τι έχει ανάγκη και για τη θεραπεύτρια/η να το γνωρίσει και να προσπαθήσει να καταλάβει ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να υποστηριχτεί αυτό το άτομο. Η πρώτη συνάντηση δεν είναι δεσμευτική και δεν είναι απαραίτητο να προχωρήσει το άτομο στο να κάνει ψυχοθεραπεία ή να συνεχίσει με το άτομο με το οποίο έκανε την πρώτη συνάντηση.

Πόσο κοστίζει;

Η πρώτη συνάντηση έχει χαμηλό κόστος και είναι επίσης μία ευκαιρία για να συζητηθούν τα οικονομικά ζητήματα. Η Από Κοινού διατηρεί οικονομική πολιτική διαβαθμισμένου κόστους. Αυτό σημαίνει ότι φροντίζουμε να καλύπτουμε τα έξοδα του συνεταιρισμού και να παρέχουμε μόνιμη και σταθερή εργασία για τα άτομα που εργάζονται σε αυτόν και έπειτα προσφέρουμε υπηρεσίες χαμηλού κόστους. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα για αυτό.

Πως μπορώ να μάθω περισσότερες λεπτομέρειες για την ψυχοθεραπεία στην Από Κοινού και το αν είναι κατάλληλη για μένα;

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω τηλεφώνου (2155553805, Δευτέρα-Παρασκευή από τις 11:00 έως τις 19:00) και μέσω email (apokoinou.cooperative@gmail.com).