Ομάδα ψυχοθεραπείας χαμηλού κόστους

Στα πλαίσια των υπηρεσιών χαμηλού κόστους της Από Κοινού ξεκινάμε μία νέα ομάδα ομαδικής ψυχοθεραπείας.

Στην ομαδική ψυχοθεραπεία χρησιμοποιούμε την ομάδα σαν ένα χώρο για να καταλάβουμε τον εαυτό μας και τους άλλους. Ο στόχος της ομάδας είναι να ενθαρρύνει τα μέλη της μιλήσουν για τους εαυτούς τους και τις δυσκολίες τους και να ακούσουν ενεργητικά τα υπόλοιπα μέλη. Με αυτόν τον τρόπο η καθεμία και ο καθένας αποκτά καλύτερη κατανόηση του εαυτού του και των σχέσεών του.

Μέλη μίας ομάδας ψυχοθεραπείας μπορούν να γίνουν άτομα με πολλά διαφορετικά βιώματα που μπορεί να αντιμετωπίσουν διαφορετικές ή και κοινές δυσκολίες. Η ομάδα θα συζητήσει όποιο θέμα απασχολεί τα μέλη της. Τα μέλη της ομάδας καλούνται να γνωρίσουν το ένα το άλλο, να είναι – όσο μπορούν – ανοιχτά και ειλικρινή και ταυτόχρονα παρόντα με σεβασμό το ένα για το άλλο. Η διερεύνηση των δυσκολιών και των λύσεων συμβαίνει μέσα από τη διαδικασία του μοιράσματος και της επικοινωνίας μέσα στην ομάδα.

Η ομάδα θα ξεκινήσει στα τέλη Μαΐου 2023 και θα αποτελείται από 6-8 άτομα συνοδευόμενα από μία θεραπεύτρια. 

Η συνάντηση θα γίνεται κάθε Τρίτη 19:00-20:30 (μία φορά την εβδομάδα για 90’) στο χώρο της Από Κοινού (Δέσπως Σέχου 23, 2ος όροφος).

Το κόστος συμμετοχής ορίζεται σε 20 ευρώ/συνεδρία.

Εάν επιθυμείτε να συμμετέχετε στην ομάδα, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email (apokoinou.cooperative@gmail.com) για να κανονίσουμε μία αρχική ατομική συνάντηση. 

Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα μας.